Home

Retro jukebox: breng uw muziek tot leven

20 +
Geen producten gevonden...

Denkt u soms met weemoed terug aan de klassieke kroegsfeer van de jaren vijftig? Met een retro jukebox uit de Winkel van de Nostalgie kunt u deze unieke muzikale ervaring opnieuw beleven in bijvoorbeeld uw eigen woonkamer of kantoor. Wij bieden u een gevarieerde keuze uit enkele klassieke jukeboxen waarmee het geluid en de muziek van toen helemaal terugkeren. Niet zoals vroeger, wachtend met een kwartje in de hand tot uw plaatje aan de beurt is, maar vanuit uw eigen luie stoel.

Looks van toen, het geluid van nu


Een retro jukebox zorgt niet alleen voor die unieke sfeer van toen, maar is ook dé blikvanger binnen elk interieur. Wie heeft zich vroeger niet vergaapt aan al die knipperende LED-lichtjes van de jukebox in het plaatselijke café? Met de looks van toen en de technologie van nu ziet de retro jukebox er misschien uit als een reis terug in de tijd, maar klinkt hij helemaal anno nu. Top geluid en een prachtig uiterlijk: een jukebox mag in het interieur van een échte muziekliefhebber niet ontbreken.

Mag het een maatje groter/kleiner?


Dankzij onze topmerken zit het met de kwaliteit in ons aanbod helemaal goed. Ricatech is al jarenlang toonaangevend op het gebied van full size retro jukeboxen en zal de koper dan ook niet teleurstellen. Geeft u liever niet een groot gedeelte van uw ruimte op aan een jukebox? Dan heeft u ook de keuze uit diverse table top modellen: een kleine jukebox voor in de hoek van de kamer, die dankzij een USB-ingang en aansluiting voor mp3-speler direct gebruiksklaar is. Zo kunt u ook uw nieuwste muziek op die kenmerkende nostalgische manier afspelen.

Dus zoek niet verder! Voor de beste retro jukebox bent u bij de Winkel van de Nostalgie aan het juiste adres.

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »