• Afrekenen is uitgeschakeld.

Platenspeler

Onze collectie platenspelers

Het knetterende geluid na het opzetten van die allang grijsgedraaide plaat. Urenlang turen naar die prachtige hoes waarin je favoriete album is verpakt. Met uiterste precisie de naald neerzetten en af en toe even draaien aan het toerental. Voor iedereen die vroeger met zijn eerste platenspelertje urenlang op de zolderkamer doorbracht is dit een heel herkenbaar beeld.

Liefde voor vinyl

Muziek luisteren was, voordat de cd eind jaren tachtig zijn intrede deed, een echte beleving. Dat veel muziek tegenwoordig vooral wordt beluisterd via mp3 en telefoon betekent niet dat er geen liefde meer voor platenspelers en vinyl is. Sterkter nog, de platenspeler is terug van nooit weggeweest!

Compleet aanbod

De Winkel van de Nostalgie biedt de liefhebber van deze authentieke muziekbeleving een breed aanbod aan platenspelers. Van echte vintage modellen en moderne draagzame varianten die je gemakkelijk mee kan nemen tot platenspelers met de modernste technologieën als een ingebouwde radio en een USB-poort om uw favoriete lp's te kunnen digitaliseren.