• Afrekenen is uitgeschakeld.

Retro radio - ouderwets genieten

Retro radio in beeld

De sfeer van toen met de techniek van vandaag. Dat haalt u in huis wanneer u kiest voor een retro radio. De radio’s zijn er in verschillende soorten en maten. De prachtige radiotoestellen die bedoeld zijn als blikvanger thuis. Of de nonchalante draagbare radio’s met handig handvat. Keuze genoeg.

Onze merken

In de Winkel van de Nostalgie vindt u een grote collectie retro radio’s. Dat is niet voor niets: we merken dat er veel interesse voor bestaat. Reden voor ons om de Ricatech collectie (die we al geruime tijd voeren) aan te vullen met producten van Soundmaster. Meer keuze voor u. Zodat er altijd een klassiek of vintage model is dat past bij uw smaak.  

Onderweg

Wilt u bos of strand bezoeken? Of tijdens een picknick genieten van uw favoriete radiozender? Dan zijn de draagbare radio’s zeker aan te bevelen. Ze hebben een compact formaat en uren uithoudingsvermogen op batterijen. Komt u thuis, dan sluit u de radio even eenvoudig op netstroom aan.

Retro radio in huis

In onze collectie vindt u ook radio’s die op een vaste plek thuis horen. Gehuld in een massief houten kast vormen ze een prachtig detail in uw inrichting. Sfeervol in alle opzichten. Natuurlijk vanwege de uitstraling. Maar ook dankzij kraakheldere muziekontvangst van uw favoriete zenders.

Maak uw keuze uit onze collectie!