Houten koptelefoon van Krüger & Matz

  • Geplaatst op
  • Door MM
  • 0
Houten koptelefoon van Krüger & Matz

Houten koptelefoons van Krüger & Matz combineren een mooi retro design in hout met fijne, zachte leren oorkussens en een goed, warm geluid. Natuurlijk zijn al deze hoofdtelefoons geschikt voor iPod, iPhone, cd-spelers, MP3, MP4 en mobiele telefoons.

Krüger & Matz staat bekend om mooi vormgegeven producten van uitstekende kwaliteit. Deze design hoofdtelefoons passen dan ook helemaal in dit plaatje. Wil je een goede koptelefoon die lekker draagt en er ook nog eens aantrekkelijk uitziet, overweeg dan om een van deze houten Krüger & Matz koptelefoons te kopen bij de Winkel van de Nostalgie.

Esdoornhouten koptelefoon KM0665MP

Retro koptelefoon van echt esdoornhout van Krüger & Matz. De KM0665MP is speciaal ontwikkeld voor de muziekliefhebber die waarde hecht aan kwaliteit, design en stijl. Deze koptelefoon biedt helder geluid met een warme, diepe bas. De stevige zachte beugel is verstelbaar voor maximaal draagcomfort en de oorkussens zijn gevoerd met zacht leer om externe ruisfactoren te elimineren. 
Ga naar het artikel om alle specificaties van de esdoornhouten koptelefoon KM0665MP te bekijken.

Ebbenhouten koptelefoon KM880EB

Professionele koptelefoon met prachtig retro uiterlijk. De afwerking van de ebbenhouten hoofdtelefoon KM880EB is van zeer hoog niveau en het is daarmee de meest luxe koptelefoon die wij verkopen. Een aantrekkelijk hoogwaardig design, gecombineerd met mooi, warm geluid en uitstekend draagcomfort: deze ebbenhouten Krüger & Matz koptelefoon heeft het allemaal. 
Lees meer over de ebbenhouten koptelefoon KM880EB op de productpagina van dit artikel.

Meer retro koptelefoons 

Naast deze twee voorbeelden verkopen we nog veel meer prachtig vormgegeven koptelefoons met houten oorschelpen. Ga naar de webpagina koptelefoon om ze allemaal te bekijken. Direct een retro radio of retro platenspeler bestellen die bij je houten koptelefoon past? Al onze audioapparaten zijn ook te vinden op de website www.winkelvandenostalgie.nl.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.