Retro apparatuur en retro radio's

  • Geplaatst op
  • Door MM
  • 0
Retro apparatuur en retro radio's

Retro radio'sjukeboxenplatenspelers en music centers: moderne audioapparatuur uitgevoerd in nostalgisch design. De nostalgisch ogende apparaten staan super in zowel een klassiek als een modern interieur en zijn een echte eyecatcher!

In de Winkel van de Nostalgie bieden we steeds meer van deze retro audioapparatuur aan. Zo hadden we al de retro radio's van het merk Soundmaster en de music centers en platenspelers van Ricatech. Wij vinden ze zo leuk, dat we het assortiment de komende maanden uit gaan breiden met nog meer apparatuur, zoals radio's en platenspelers, met retro look!

Music Center met hoorn

Door een artikel in het magazine van Omroep Max is er op dit moment veel vraag naar het nostalgische music center met hoorn NR912 van Soundmaster. Het nostalgische uiterlijk met de hoorn ziet er prachtig uit. Achter dit nostalgische ontwerp gaat een audioapparaat schuil dat van alle gemakken is voorzien. Zo heeft het music center NR912 een platenspeler, maar is het ook een radio en speelt dit multifunctionele apparaat ook cassettes en cd's af. Het music center met hoorn NR912 van Soundmaster is een pronkstuk in ieder interieur.

Of wat denkt u van de retro radio/cd-speler RCD1350 van Soundmaster? Met name de rode vinden wij op de redactie van de Winkel van de Nostalgie een echt pareltje. Met deze retro radio lijkt u zo te zijn weggelopen uit de fifties en sixties. Pure nostalgie, maar dan met modern gebruiksgemak. De retro radio RCD1350 is niet alleen erg mooi. Dit model heeft een AM/FM radio, een CD-speler en een USB-aansluiting. Ook zit er een wekkerfunctie op en kan er een koptelefoon op worden aangesloten. De retro radio werkt bovendien ook op batterijen, zodat u deze retro radio helemaal in de stijl van de fifties en sixties mee kunt nemen tijden een picknick (in de berm).

Vintage platenspeler

Nog zo'n favoriet is de vintage platenspeler RTT95 van Ricatech. Deze retro platenspeler is draagbaar en zit in een koffer in een prachtige nostalgische kleur rood. Een schitterend koffertje met draagbare platenspeler om mee te nemen tijdens een uitstapje met vrienden. Zo kunt u niet alleen thuis, maar ook onderweg genieten van uw platencollectie. Het uiterlijk van deze rode RTT95 van Ricatech is geïnspireerd op de kleurrijke seventies, maar binnenin zit de moderne techniek van nu.

Wij breiden onze collectie mooie en kwalitatieve retro producten de komende periode uit. Houd onze site dus in de gaten voor de mooiste retro apparatuur!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.