Retro platenspelers van Crosley

  • Geplaatst op
  • Door MM
  • 0
Retro platenspelers van Crosley

Crosley, het wereldberoemde merk van mooie retro platenspelers met een goede prijs-kwaliteit verhouding, is nu ook te koop in de Winkel van de Nostalgie!

Henry Ford van de radio

In 1920 werd Crosley opgericht door Powel Crosley. Crosley was het eerste bedrijf dat - in een tijd waarin radio's nog erg duur waren - een radio op de markt bracht, die betaalbaar was voor iedereen. Twee jaar later startte de 'Henry Ford van de radio' een succesvolle commerciële radiozender. 

Nu staat Crosley bekend om zijn hoogwaardige platenspelers, die voor een betaalbaar bedrag goede kwaliteit bieden. Ze zien er ook nog eens ontzettend mooi uit met hun retro uiterlijk! Dankzij de goede prijs- kwaliteit verhouding zijn de retro platenspelers van Crosley erg populair op de Europese markt. 

Draagbare retro platenspeler

Naast het prachtige retro uiterlijk en de goede prijs-kwaliteit verhouding is een groot voordeel van de Crosley platenspelers dat alle modellen draagbaar zijn. Uw collectie vinyl kan dus mee naar vrienden, tijdens een picknick of op vakantie. Overal kunt u uw lp's afspelen op een draagbare platenspeler van Crosley. Door het koffermodel neemt u uw platenspeler overal mee naartoe.

De bekendste platenspelers van Crosley zijn de Crosley Cruiser en de Crosley Executive, die hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben. Naast deze bekende modellen biedt de Winkel van de Nostalgie ook de retro blauwe Crosley Spinnerette, die gebaseerd is op de oude Philips platenspelers, de Crosley Bermuda Vintage Red en de Crosley Soundbomb aan.

Bekijk alle Crosley retro platenspelers in de Winkel van de Nostalgie of vergelijk het aanbod van Crosley platenspelers met onze andere retro audioapparatuur van Soundmaster of de platenspelers van Ricatech.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.