Treinen: voor wie er alles over wil weten!

  • Geplaatst op
  • Door MM
  • 0
Treinen: voor wie er alles over wil weten!

Treinen: kun jij er ook geen genoeg van krijgen? In de Winkel van de Nostalgie verkopen we de grootste selectie dvd's over treinen, spoorwegen en trams. Ook hebben we enkele boeken in het assortiment.

Verzamel je alles over treinen en de geschiedenis van de (Nederlandse) Spoorwegen? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een treinliefhebber? Je slaagt zeker bij de Winkel van de Nostalgie! We hebben een groot assortiment films, series en documentaires over treinen, het spoor en trams. Zoveel zelfs, dat we een speciaal hoekje in onze webwinkel hebben ingericht voor al die treindvd's. Deze vind je onder het kopje Special: Treinen.

Special: Treinen 


Onder het kopje Special: Treinen vind je om te beginnen onze absolute bestsellers voor een mooie prijs. Van veel van de dvd's heeft NostalgieNet ook zelf de redactie verzorgd. Deze documentaires over de geschiedenis van de spoorwegen en treinen bieden een prachtig overzicht met de mooiste beelden uit de archieven van onder meer het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de Nederlandse Spoorwegen.


De 4 dvd-box 175 Jaar Spoor is gemaakt in samenwerking met Van den Burg Beeldproducties en brengt de 175-jarige geschiedenis van de spoorwegen in Nederland met oude en nieuwe beelden prachtig in beeld. We mogen wel zeggen dat deze dvd-box een echte must-have is voor iedere liefhebber van treinen en geschiedenis.

Liever op reis over de sporen buiten Nederland? De dvd-box Op en rond het spoor -verzamelbox bestaat uit maar liefst 8 dvd's en heeft een speelduur van ruim 14 uur. Naast Nederland komen de spoorwegen van Groot-Brittannië, Duitsland en Zwitserland voorbij. Een mooi compleet pakket voor slechts 25 euro.


De Blauwe Tram


Ook de lokale geschiedenis is goed vertegenwoordigd in de Winkel van de Nostalgie. Zo rijd je op de dvd De Blauwe Tram mee op ritten van de typische NZH Tram door onder meer Amsterdam, Leiden, Zandvoort en Den Haag, op Smalspoor en Normaalspoor. 
 

Of wat dacht je van de dvd-box De Haarlemmermeerlijnen? Deze neemt je mee op reis langs dit klassieke spoorwegennet, langs onder meer Haarlem, Leiden, Alphen aan den Rijn, Uithoorn en Mijdrecht. Ook de historische dvd RTM in Heden en Verleden over de befaamde Rotterdamsche Tramweg Maatschappij hebben wij te koop.


Deze en nog veel meer dvd's en boeken vind je in de Winkel van de Nostalgie! Neem dus snel een kijkje op onze speciale treinpagina. De meeste titels hebben wij op voorraad en worden binnen 1 a 2 werkdagen opgestuurd.
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.