Kinderboek

In het brede aanbod aan boeken in de Winkel van de Nostalgie kunnen de klassieke verhalen voor de allerkleinsten natuurlijk niet ontbreken. Sommige verhalen en sprookjes zijn tijdloos. U bent er misschien zelf wel mee opgegroeid. Deze zijn, ook nu nog, meer dan geschikt om voor te lezen aan uw eigen kinderen of kleinkinderen.

In onze collectie kinderboeken vindt u klassieke titels van bekende schrijvers en uitgevers, maar ook nieuwe verhalen met een nostalgische sfeer, zoals de bewerkingen van Walt Disney.

Roald Dahl

In een verzameling kinderboeken mag de Britse schrijver Roald Dahl natuurlijk niet ontbreken. Velen zijn opgegroeid met zijn verhalen, zoals Sjakie en de Chocoladefabriek of Heksen. In boekvorm of als één van de vele verfilmingen van het werk van deze gerennomeerde schrijver. De Winkel van de Nostalgie biedt u de kans om deze klassieke verhalen aan uw eigen boekenkast toe te voegen, zodat ook de nieuwe generatie kan genieten van de tijdloze boeken van Roald Dahl.

Disney

Puttend uit het werk van klassieke verhalenvertellers als Hans Christian Andersen, heeft Walt Disney er voor gezorgd dat hele generaties zijn opgegroeid met de verhalen van toen. Veel van de geanimeerde Disney-films zijn ook in boekvorm verschenen, zodat u uw kinderen of kleinkinderen voor het slapen gaan kunt laten genieten van tijdloze verhalen als Doornroosje, De Kleine Zeemeermin of Jungle Boek. Maar ook nieuwere verhalen als Ratatouille en Cars behoren tot de kinderboekcollectie van de Winkel van de Nostalgie.

Geen producten gevonden...