• Afrekenen is uitgeschakeld.

Luisterboek

De Winkel van de Nostalgie heeft een diverse collectie luisterboeken in het assortiment. Voor bijvoorbeeld in de auto of ontspannen in uw luie stoel. Met één van onze audioboeken kunt u genieten van klassieke verhalen en vertellers, zonder zelf ook maar een pagina om te hoeven slaan.

Cabaret en conference


Toon Hermans en Wim Sonneveld zijn nog steeds erg populair. Het zijn voorbeelden van bekende conferenciers uit eigen land waarvan de Winkel van de Nostalgie enkele luisterboeken in de collectie heeft. Niemand kan een grap beter vertellen dan degene die hem zelf bedacht heeft, waardoor het een genot is om te luisteren naar de verhalen van bijvoorbeeld Youp van ‘t Hek. De audioboeken van deze ras-artiesten toveren ongetwijfeld weer een glimlach op uw gezicht en brengen u terug naar de tijd van de klassieke conferences waar heel Nederland voor aan de buis of radio gekluisterd zat.

Spanning en verhalen


Een spannend boek leest u in één keer uit en dat geldt ongetwijfeld ook voor een spannend luisterboek. De collectie van de Winkel van de Nostalgie bevat enkele nostalgische science-fiction verhalen uit de jaren vijftig zoals Sprong in het Heelal, die de sfeer van een jongensboek op zolder weer helemaal terugbrengen. Maar ook de tijdloze werken van auteurs als Agatha Christie en Annie M.G. Schmidt zijn als luisterboek verschenen. Daarnaast herbergt de verzameling luisterboeken van de Winkel van de Nostalgie werken van enkele van Nederlands grootste schrijvers zoals Jan Wolkers, Harry Mülisch en Geert Mak, die hun eigen klassieke werken op deze luisterboeken aan u voorlezen.