Home » DVD » Muziek

Muziek

20 +

In de film Bloed Zweet & Tranen komen de belangrijkste fases uit het leven van André Hazes aan bod: zijn jeugd, zijn doorbraak en zijn moeizame laatste maanden in 2004.

Adviesprijs: €14,99
€9,99

Commentaar van producers, critici, muziekjournalisten en Queen-kenners wordt afgewisseld met interviews uit de archieven en beelden van optredens.

€7,95

“Dit is de eerste integrale registratie van een van onze voorstellingen ooit." Herman van Veen. Theaterregistratie van de onvolprezen jubileumshow van Herman van Veen in Carré.

Adviesprijs: €21,99
€17,99

Nederland staat bol van het muzikaal talent. Op de 4dvd-box 'Het Uur van de Wolf presenteert - Nederpop' staan zeven van de mooiste documentaires over Nederlandse popiconen verzameld.

€14,95

Muziek in beeld

Muziek en beeld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom bevat het dvd-aanbod van de Winkel van de Nostalgie enkele muzikale films met klassieke artiesten, uit bijzondere periodes.

Zo ziet u op de dvd Zeezenders in Woelig Water hoe de radiozenders werden gedomineerd door etherpiraten zoals Radio Veronica. Vanaf hun boot lieten zij Nederland kennismaken met allerlei soorten nieuwe muziek.

Maar u vindt bij de Winkel van de Nostalgie ook optredens en de verzamelde werken van artiesten als Willeke Alberti, Frank Sinatra en Doe Maar. Om nog één keer terug te kijken en luisteren, mee te zingen, of om het verhaal achter de muziek te leren kennen.

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen