Home » DVD » Nederland van toen

Nederland van toen

20 +

De televisieserie Ondersteboven - Nederland in de jaren 60 biedt een frisse blik op deze roemruchte periode.

€19,99

Een mooie documentaire en een film over Anne Frank samen in een box.

In de rij voor Anne Frank
Voor het Anne Frank Huis in Amsterdam staat het hele jaar door een ‘eeuwige rij’. Wie zijn deze mensen? Waar komen ze vandaan? En waarom zijn ze hier? Deze

€14,99

In de DVD-serie Mijn Verleden wordt de kijker meegenomen naar de wereld van de hard werkende mijnwerkers en het succes van de Nederlandse mijnen. De Staatsmijnen in opkomst 1902-1949 gaat het meest ver terug in de tijd.

€16,95

Nederland van toen

Hoe ging het er in Nederland aan toe in de tijden vóór het internet? Voordat in elk huishouden minimaal één televisie aanwezig was en de wereld door de afwezigheid van mobiele telefoons nog een grote onontdekte plek leek?

Met de dvd’s over het Nederland van toen kunt u weer even terugkeren naar het nostalgische Holland van lang geleden. Historische films over de provincies van Nederland of een visueel naslagwerk over steden in het bijzonder. Maar ook het geloof, architectuur en de dagelijkse Nederlandse gewoonten van jaren geleden komen in deze zeer diverse collectie van historische dvd’s aan bod.

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen