Home » DVD » Trams & treinen

Trams & treinen

20 +

De dubbel-dvd Op en rond het spoor – Duitsland toont u de geschiedenis van de spoorwegen in Duitsland tot aan het einde van de vorige eeuw.

€14,95

De dubbel-dvd Op en rond het spoor – Zwitserland toont u de geschiedenis van de spoorwegen in Zwitserland tot aan het einde van de vorige eeuw. U reist mee door de bergachtige en winterse landschappen.

€14,95

De dubbel-dvd Op en rond het spoor – Groot-Brittannië toont u de geschiedenis van de spoorwegen in Groot-Brittannië tot aan het einde van de vorige eeuw. Op deze dvd-box ziet u alle aspecten van de Britse spoorwegen voorbij komen.

€14,95

Je kan je er anno 2015 niks meer bij voorstellen, maar vroeger reden treinen op stoom. Een vervlogen tijd die op deze dvd helemaal terug komt. Een tijd waarin de stoomtijd nog tot het dagelijks beeld behoorde.

€10,50

Een zoektocht langs de resten van de Haarlemmermeerlijnen. Op deze dubbele dvd wordt u meegenomen langs de klassieke spoorlijn die tot 1986 een grote betekenis had voor de regio. Met impressies van de belangrijkste plekken die het spoor aandeed.

€14,95

Special over het spoor

Onze Special is momenteel volledig gewijd aan het spoor, treinen en de geschiedenis van het reizen per trein door Nederland en de rest van de wereld.

De liefhebber is bij de Winkel van de Nostalgie aan het juiste adres, met onder meer de dvd-serie Rail Away, historische werken over het trein- en tramsysteem in Nederland en prachtige boeken over het spoor.

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen