• Afrekenen is uitgeschakeld.

Foyle's War - serie 8

€19,99

MICHAEL KITCHEN is detective Christopher Foyle in deze schitterende misdaadserie. Nadat hij twee wereldoorlogen heeft doorstaan begint een nieuw, niet minder gevaarlijk tijdperk: de Koude Oorlog. Foyle keert terug naar Engeland, waar hij – niet geheel vrijwillig – voor de Britse geheime dienst MI5 gaat werken. Daarbij raakt hij verstrikt in een ondoorzichtig web van spionage en verraad. Dit is het laatste seizoen uit de reeks.

HIGH CASTLE: Na de moord op een Londense professor komt Christopher Foyle terecht in een wereld van corrupte Nazi-zakenlieden. Als blijkt dat de professor als vertaler in Neurenberg werkte, realiseert Foyle zich dat machtige personen een oorlogsgeheim proberen te bewaren.

TRESPASS: Foyle krijgt de opdracht om een belangrijke conferentie in Palestina te beveiligen. Als de zoon van een Joodse zakenman zakenman wordt aangevallen, vraagt Foyle zich af of het motief voor deze aanval in de racistische hoek moet worden gezocht.

ELISE: Als Foyle’s collega Hilda Pierce bijna wordt omkomt tijdens een moordaanslag, wordt Christopher gedwongen haar rol als geheim agent tijdens de Tweede Wereldoorlog nader te onderzoeken. Was er een verrader in de gelederen van de SOE?

Aantal discs: 2
Speelduur: 270 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Beeld: 16:9
Kijkwijzer: 12+
EAN-code: 8711983965171
0 sterren op basis van 0 beoordelingen