Home » Spellen

Spellen

20 +

Speel nu zelf de tv-quiz Per Seconde Wijzer thuis!

€29,99

Het bordspel van het populaire tv-programma De Slimste Mens. Met meer dan 6000 verrassende vragen en antwoorden is De Slimste Mens Ter Wereld goed voor uren spelplezier!

€34,99

Maak je eigen Jeugdjournaal in het enige echte NOS Jeugdjournaal bordspel!

€24,99

Het basisspel van Vortex is Crossing en heeft als doel om zo snel mogelijk je gekleurde routers naar de overkant van het bord te verplaatsen.

€39,95

Speel als eerste je handen leeg in het enige echte Buurman & Buurman kaartdomino!

€9,99

Maak jouw kwartet compleet, scan de QR-code en zie jouw karakter tot leven komen in zijn eigen video! Maak de meeste kwartetten compleet en win het Studio Pets kwartetspel!

€9,99

Jul en Julia zijn de beste muizenvriendjes en wonen in een hoge toren op een echt pretpark! Zoek de verschillende karakters bij elkaar in het Jul & Julia memo-spel!

€9,99

Studio Pets zijn snoezige baby dieren gefotografeerd in een schattige omgeving, met stylische accessoires en prachtige grafische vormgeving. Zoek de verschillende Studio Pets bij elkaar in dit Studio Pets memo-spel!

€9,99

Het Robocar team is een geweldig groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Zoek de karakters bij elkaar in dit spannende Robocar memo-spel!

€9,99

Puzzel deze mooie 24-stukjes puzzel van Jul & Julia in elkaar!

€9,99

Dit is het Buurman & Buurman dobbel- en bordspel. Je wint door 6 klusjes te doen óf door te kiezen voor grotere klussen, waardoor je snel aan 40 punten kunt komen. Klus jij sneller dan je medespelers? Dan roep je “A JE TO!”.

€24,99

Zoek Buurman bij Buurman in dit spannende Buurman & Buurman memo-spel! Al jaren een razend populaire serie bij de VPRO en nu met een eigen memorie-spel.

€8,99

Avontuurlijke bordspelvariant van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol?. Beschik jij over de juiste kwaliteiten om de Mol te ontmaskeren?

€24,99

Spelletjes voor de hele familie

In de Winkel van de Nostalgie vindt u spelletjes voor de hele familie. Voor opa's en oma's, vaders en moeders, broertjes en zusjes. Voor ieder wat wils voor een gezellige spelletjesavond of een regenachtige zondagmiddag.

Bordspellen en kaartspellen

In het assortiment van de Winkel van de Nostalgie vindt u de leukste en bekendste bordspellen. Met bekende titels als Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. Maar ook met leuke behendige kaartspellen als Boer 'n Bluf en Baantjer - Plaats delict.

Legpuzzels

Ook legpuzzels vindt u in de Winkel van de Nostalgie. Het ideale ontspannende tijdverdrijf voor jong en oud. En bovendien erg leerzaam voor de allerkleinsten!

Twitter

Facebook

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen